Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mediere in caz de divort
200 lei
Brand
Mediere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prin mediere, sotii pot decide cu privire la toate aspectele divortului, inclusiv incredintarea copiilor minori, stabilirea unui program de vizita, stabilirea unei pensii de intretinere, numele purtat dupa divort, atribuirea folosintei bunurilor imobile, s.a.m.d.
Desi este de preferat ca sotii sa nu fie in relatii de ura sau de profund antagonism, mediatorii nostri au mediat cu succes si in astfel de circumstante. Asadar, pentru ca medierea in divort sa reuseasca, nu este necesar ca sotii sa fie in bune relatii, sa doreasca sa mai colaboreze vreodata sau nici macar sa isi vorbeasca. Singura conditie din acest punct de vedere este ca partile sa poata sa stea in aceeasi incapere una cu cealalta.

In multe cazuri, sotii solutioneaza concomitent cu divortul si partajul bunurilor comune.

Procedura de mediere in caz de divort este initiata, de regula, de catre unul din soti. Reprezentantii nostri trimit celuilalt sot o invitatie la mediere si, daca acesta accepta, medierea poate avea loc propriu-zis. De regula, medierea se finalizeaza in prima sedinta si doar rareori se intampla ca prin mediere sotii sa nu ajunga la un acord. Rata de succes a procedurii este de aprox. 85%.
Din Gura in Gura